Tjänster

Dunkers Elservice AB

Installation

Inom området installation är vi på Dunkers Elservice AB ett säkert och effektivt företag. Installationernas utförande görs alltid effektivt och säkert av auktoriserade elektriker med behörighet. Vi utför elinstallation inom alltifrån industri, lager och butik till hem, kontor och trädgård. I våra installationer ingår moment som ljussättning, tele/data och reparationer. Vi är certifierade för elinstallation i lantbrukets ekonomibyggnader och byggnader för hästverksamhet.

Reparation

Vi utför reparationer och service av elinstallationer i olika typer av fastigheter, t.ex. villor, hyresfastigheter och köpcentrum. Arbetet omfattas av allt ifrån kontroll, besiktning och projektering till utredning, dokumentation och säkerhetsbesiktningar. Vi tar även fram en kalkyl över våra kunders behov och önskemål. För att ni snabbt skall få hjälp, har våra elektriker utrustats med fullt utrustade servicebilar och mobiltelefoner vilket har gjort oss kända för snabb och god service.

Service

De servicetekniker som arbetar på Dunkers Elservice AB har lång erfarenhet av problemlösning. Med vår breda kompetens kan vi ofta reparera dina elektriska maskiner både till en låg kostnad och på ett effektivt sätt. Vi felsöker och reparerar de flesta elektriska maskiner och allt från armaturer till pannor åt såväl privatpersoner som skolor, industri och lantbruk.